Vielsesringe

​Går du og din partner i giftetanker?

Bredt udvalg af vielsesringe

Hos Nørresundby Guld finder I et bredt udvalg af vielsesringe, som kan inspirere jer til, at finde de helt rigtige ringe der passer netop til jer.

Udover hinanden er der dog én ting, det er helt essentielt, at I ikke glemmer, når det er tid at give det endelige ja; nemlig vielsesringe. Det er en god idé at begynde jagten på de helt rigtige vielsesringe allerede tidligt i planlægningen, for I skal forhåbentlig bære ringene resten af livet. Derfor skal jeres vielsesringe afspejle jer som par og passe til jeres personlige stil og præferencer.

Det evige symbol

Jeres vielsesringe er det evige symbol på jeres kærlighed og et minde om den dag, hvor I sagde ja til hinanden. Vielsesringe kræver derfor også en del overvejelse fra jeres side. Skal de være i guld eller sølv, skal der være diamanter eller andre ædelstene i ringene, skal ringene indgraveres? Der er mange ting at tage stilling til, før I har skabt jeres drømmeringe, men vi hjælper jer hele vejen igennem forløbet, så I kan træde ind i kirken eller på rådhuset med en god mavefornemmelse velvidende, at vielsesringene er der i hvert fald styr på.​

Bytteservice

Hos Nørresundby Guld har vi landsdækkende bytteservice. I omkring 300 guldsmede- og urforretninger over hele landet kan du få byttet en vare – hvis varen er forsynet med Danske Guldsmede og Urmageres byttemærkat.​

Uanset hvilken guldsmede- eller urforretning, varen er købt i, kan du få den byttet til en anden vare:

Når varen er forsynet med byttemærkaten
Varen ikke er defekt
Vare og emballage ikke er beskadiget​

Ombytningen skal ske inden for 30 dage efter den dato, der er anført på byttemærkaten. Varen kan byttes til en anden vare, eller der kan udstedes et tilgodebevis. Tilgodebeviset kan kun benyttes i den forretning, der har udstedt beviset.

​Følg med på Facebook

Følg os på facebook i dag, og bliv en del af fællesskabet. Der er over 4800 glade kunder som følger med i vores dag. Bliv opdateret med de nyeste tilbud og kollektioner fra vores leverandører.