Vielsesringe

​Går du og din partner i giftetanker?

Bredt udvalg af vielsesringe

Hos Nørresundby Guld finder I et bredt udvalg af vielsesringe, som kan inspirere jer til, at finde de helt rigtige ringe der passer netop til jer.

Udover hinanden er der dog én ting, det er helt essentielt, at I ikke glemmer, når det er tid at give det endelige ja; nemlig vielsesringe. Det er en god idé at begynde jagten på de helt rigtige vielsesringe allerede tidligt i planlægningen, for I skal forhåbentlig bære ringene resten af livet. Derfor skal jeres vielsesringe afspejle jer som par og passe til jeres personlige stil og præferencer.

Det evige symbol

Jeres vielsesringe er det evige symbol på jeres kærlighed og et minde om den dag, hvor I sagde ja til hinanden. Vielsesringe kræver derfor også en del overvejelse fra jeres side. Skal de være i guld eller sølv, skal der være diamanter eller andre ædelstene i ringene, skal ringene indgraveres? Der er mange ting at tage stilling til, før I har skabt jeres drømmeringe, men vi hjælper jer hele vejen igennem forløbet, så I kan træde ind i kirken eller på rådhuset med en god mavefornemmelse velvidende, at vielsesringene er der i hvert fald styr på.​

​OPHØRSUDSALG

30 % rabat på guld

Op til 50 % rabat på sølv

Find perle – og stenkæder til vanvittige gode priser

Vi køber gerne dit gamle guld og sølv.

(husk billede ID)

Åbningstider i december

Lukket mandag og tirsdag

Onsdag, torsdag, fredag 10.00-17.30

Lørdag 10.00-13.00

​Følg med på Facebook

Følg os på facebook i dag, og bliv en del af fællesskabet. Der er over 4800 glade kunder som følger med i vores dag. Bliv opdateret med de nyeste tilbud og kollektioner fra vores leverandører.