Ombytningsserier

Bredt udvalg af ombytningsserier

Muligt at ombytte sit smykke

Hos Nørresundby Guld finder du et bredt udvalg af ombytningsserier fra både Scrouples, Aagaard og Mads Z. Ombytningsserierne gør det muligt at ombytte sit smykke til et nyt med en større brillant indenfor samme serie indtil 2 år fra købsdatoen.

Brillantsmykkerne kan vokse på hver deres måde

I ombytningsserierne kan man lade brillanten vokse indenfor de første 2 år. For allianceringene er det muligt at lade antallet af brillanter stige med tiden.

På denne måde kan hver brillant symbolisere sin egen begivenhed.​

Prinsessesmykket

Prinsessesmykkerne er dansk design af højeste klasse, hvor der er kælet for detaljerne. Kollektionen består af ringe, vedhæng og ørestikker og er fremstillet i 14 karat rød- og hvidguld med Wesselton VVS brillanter.

Du kan bytte smykket til et nyt med en større brillant, ved blot at betale differencen mellem de to smykker inden for 2 år.​

Zoya

Forkæl din eneste ene med et Zoya smykke. Serie i smukt og nutidigt design med brillanter Wesselton SI. Fås i 14 karat rød- og hvidguld. Zoya er en utraditionel bytteserie, da den indeholder 3 brillanter i ringen og 2 brillanter i vedhæng og ørestikker.

Grace

Grace er en serie af allianceringe, der fås med forskellige brillantstørrelser Wesselton SI. Det er muligt at lade antallet af brillanter stige med tiden. På denne måde kan hver brillant symbolisere sin egen begivenhed.

Kleopatra

Kleopatra er en dansk ombytningsserie i 14 karat rød- og hvidguld, isat brillanter Wesselton SI, fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle stolte guldsmedetraditioner. Kleopatra kan byttes til et smykke med en større brillant (mindste byttetrin er 0,05ct.) indtil 2 år fra købsdatoen. Man betaler således kun prisforskellen imellem den pris, som man i sin tid betalte og prisen for det nye smykke med den større brillant.​

Vida

Viva la Vida! Ny elegant og funklende ombytningsserie i 8 karat rød- og hvidguld, isat brillanter Wesselton P1. Dit Vida smykke kan også ombyttes til et smykke med en større brillant indenfor 2 år fra købsdatoen.

Eternity fra Aagaard

Eternity er en ombytningsserie fra det danske smykkehus Aagaard. Du kan vælge i mellem ring, ørestikker og vedhæng.

Alle smykkerne fås i 8 og 14 karat rød- og hvidguld, med brillanter Wesselton PI. I 8 karat kan du vælge brillanter fra 0,03ct. og 0,05ct. Smykkerne i 14 karat fås med diamanter fra 0,03ct. op til 0,50ct.

Bytteservice

Hos Nørresundby Guld har vi landsdækkende bytteservice. I omkring 300 guldsmede- og urforretninger over hele landet kan du få byttet en vare – hvis varen er forsynet med Danske Guldsmede og Urmageres byttemærkat.​

Uanset hvilken guldsmede- eller urforretning, varen er købt i, kan du få den byttet til en anden vare:

Når varen er forsynet med byttemærkaten
Varen ikke er defekt
Vare og emballage ikke er beskadiget​

Ombytningen skal ske inden for 30 dage efter den dato, der er anført på byttemærkaten. Varen kan byttes til en anden vare, eller der kan udstedes et tilgodebevis. Tilgodebeviset kan kun benyttes i den forretning, der har udstedt beviset.

​Følg med på Facebook

Følg os på facebook i dag, og bliv en del af fællesskabet. Der er over 4800 glade kunder som følger med i vores dag. Bliv opdateret med de nyeste tilbud og kollektioner fra vores leverandører.