Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 17 27 45

Send os en e-mail
Ocean Blue
Der er ingen varer
Ombytningsserier

Her kan du se vores store udvalg af flotte ombytningsserier fra forskellige leverandører.

Disse smykker er kendetegnet ved godt håndværk og smukt design, hvor du kan starte med et smykke, du senere kan opgradere.

Når du opgradere får du et helt nyt smykke. Du returnere dit brugte smykke og får et nyt smykke med en større sten.

Underkategorier
 • Prinsessesmykker
  De orginale og ægte prinsessesmykker finder du hos Nørresundby Guld.Prinsessesmykkerne er Scrouples unikke ombytningsserie, hvor der er kælet for alle detaljer. Prinsessesmykkerne fremstilles i 14 kt. rød- og hvidguld med wesselton/ vvs brillanter. Prinsessesmykkerne er omfattet af Scrouples unikke ombytningsservice. Her kan du bytte smykket til et nyt med en større brillant op til to år efter købet.
 • Prinsesse serien
  Når følelserne er ægte bør smykket også være det. Prinsesse smykker er omfattet af Smykkekædens unikke ombytningsservice, som du kan læse mere om under afsnittet “Ombytningsservice“. Armringe indgår dog ikke i ombytningsservice.  
 • Kronprinsesse serien
  Det romantiske design og dansk guldsmedekunst når det er allerbedst. Kronprinsesse smykker er et klassisk design, der med sin tidsløse elegance er et flot eksempel på dansk guldsmede tradition og håndværk, når det er allerbedst.Serien består af ringe, vedhæng og ørestikkere. Vedhæng kan leveres med clips. Alle smykkerne fremstilles på et dansk værksted af nogle af fagets dygtigste guldsmede Kronprinsesse smykkerne fremstilles i 14 karat rød- og hvidguld med Wesselton VVS brillanter. Kronprinsesse smykker er omfattet af Smykkekædens unikke ombytningsservice, som du kan læse mere om under afsnittet “Ombytningsservice“.
 • Diamond Queen serien
  Giv en kærlighedsgave, der vokser år efter år. Diamond Queen smykker er et eksklusivt moderne design, som muliggør at ringe og vedhæng kan fremstilles i en kombination af rødguld og hvidguld. Serien består af ringe, vedhæng og ørestikkere. Vedhæng kan leveres med clips. Alle smykkerne fremstilles på et dansk værksted af nogle af fagets dygtigste guldsmede Diamond Queen smykkerne fremstilles i 14 karat rød- og hvidguld med Wesselton VVS brillanter. Diamond Queen smykker er omfattet af Smykkekædens unikke ombytningsservice, som du kan læse mere om under afsnittet “Ombytningsservice“.
 • Miss Diamond serien
  Når følelserne er ægte bør smykket også være det. Alle smykkerne fremstilles på danske værksteder af nogle af fagets dygtigste guldsmede. Serien består af ringe, vedhæng og ørestikkere. Miss Diamond er omfattet af Smykkekædens unikke ombytningsservice, som du kan læse mere om under afsnittet “Ombytningsservice“.
 • Eternity serien
  Eternity bytteserien Klassiske og stilrene smykker til dig, som vil have elegance og kvalitet. Eternity-serien fås som vedhæng, ringe og ørestikker i 8 kt eller 14 kt rød- og hvidguld. Brillanterne Wesselton PI er slebne diamanter med hele 58 facetter, som giver et smukt farvespil. Lad din smykkeglæde vokse med livet og ombyt til et smykke med en større brillant i op til 2 år fra købsdato.