Om os

Nørresundby Guld ligger i hjertet af Nørresundby

Vi vægter utrolig højt, at servicen er i top

Vi står klar til at yde den bedste service overfor dig i personlige og hyggelige rammer. Her får du professionel vejledning og rådgivning.

Forretningen er i dag ejet af Marianne Lindegren, som overtog den fra hendes mor, Inge Jensen. Forretningen har ligget på Brotorvet 1 siden 1967. I forretningen kan du møde de tre faglærte butiksansatte, som hver dag står klar til at hjælpe dig.

Vi kan være behjælpelige med blandt andet:

  • Reparationer
  • Specialopgaver
  • Graveringsopgaver
  • Huller i ørerne
  • Forsikringsopgørelser
  • Gammelt guld – byt til nyt

Har du et smykke der skal repareres, eller er du på udkig efter enten moderne eller klassiske smykker og ure, er du uden tvivl kommet til den rette guldsmed. Endelig skal det nævnes, at vi har landsdækkende bytteservice, som du kan læse meget mere om her på siden.

Har du et spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge ind i butikken. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Reparationer

Her i forretningen kan vi være behjælpelig med en række småreparationer, som fx omtrækning af perle- og stenkæder, op pudsning af guld- og sølvsmykker, sølvtøj mm. Vi skifter også batterier i dit ur, dog kun i de ure vi selv forhandler, nemlig Bering ure. Vi har en dygtig guldsmed tilknyttet, som kan fikse alt. Hvis dine smykker trænger til et nyt look, dine ringe skal tilpasses i størrelse eller blot poleres og rhodineres, står vi klar til at hjælpe med det.

Derudover kan vi være behjælpelige, hvis du har et ønske til en specialopgave. Kig ind i butikken og lad os tage en snak om det.

Huller i ørerne

Vil du have huller i ørerne på en både tryg og sikker måde?

Så er du kommet til det rigtige sted. For det er præcis det som Blomdahl specialiserer sig i. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. Hos Nørresundby Guld bruger vi Blomdahls produkter, hvor der er frit valg imellem en masse smukke øreringe, samtidig med at sikkerheden og hygiejnen er i top. Deres piercingsmykker til ørene er udviklet i samråd med hudlæger, så de passer til alle, også dig som allerede er allergisk. Du vælger mellem nøje udvalgt plastik og titan af rene medicinske kvaliteter. Yderbelægningen eksisterer kun på de dele af smykket som ikke kommer i tæt kontakt med huden.

Gammelt guld

Hos Nørresundby Guld kan du bytte dit gamle guld til nye varer, så du igen kan få glæde af dine dyrebare sager.

Det første skridt, når værdien af dit guld skal beregnes er at finde guldets lødighed. Ofte kan gulds lødighed bestemmes ved at se på guldets stempel, som er et lovkrav i Danmark. Tallet i stemplet angiver, hvor mange tusindedele finguld guldet indeholder, og ud fra denne værdi kan det bestemmes hvilken karat guldet har. Det samme gør sig gældende for sølv, hvor de oftest forekommende typer er sterlingsølv med en lødighed på 925 og tretårnet sølv med en lødighed på 830.

Det er ikke altid metallets lødighed kan bestemmes ud fra stemplet. Ofte vil guld eller sølv, der er købt i udlandet, f. eks. ikke altid have et lødighedsstempel, som vi vil anerkende. I dette tilfælde vil det være nødvendigt med en såkaldt syretest, som præcist afslører lødighed. Prisen for denne test er 50 kr. Hvis man vælger at bytte sit guld eller sølv, tager vi selvfølgelig ikke noget for syretesten.

Husk at medbringe gyldig billedlegitimation og sygesikringsbevis

Det er vigtigt, at du husker at medbringe gyldig billedlegitimation såsom kørekort eller pas, og derudover skal du medbringe dit sygesikringsbevis, når du skal sælge dit guld eller sølv til os.​

​Følg med på Facebook

Følg os på facebook i dag, og bliv en del af fællesskabet. Der er over 4800 glade kunder som følger med i vores dag. Bliv opdateret med de nyeste tilbud og kollektioner fra vores leverandører.